Marcel Ciolacu: "Pe 17 august, PSD va depune moțiunea de cenzură"

Postat la: 12.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Marcel Ciolacu:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații vor depune moțiune de cenzură împotriva guvernului condus de Ludovic Orban luni, 17 august.

"PSD nu va permite ca România să se scufunde în incompetența patronată de Guvernul pe care îl conduceți. Pe 17 august, PSD va depune moțiunea de cenzură. Considerăm că este timpul să plecați acasă sau la pușcărie, în funcție de faptele fiecăruia", a spus Ciolacu. "Grija Guvernului a fost sifonarea banului public. Pentru a vă menține la putere, ați sabotat intersul românilor. Dar gata, vă ajunge! S-a umplut paharul.

Președintele interimar al PSD a criticat achizițiile făcute de Guvern în perioada stării de urgență. "Toate achizițiile făcute în perioada de urgență au respectat același tipar: de cea mai proastă calitate și la prețuri umflate. Problema e că unele nu au ajuns nici acum în România. Unde sunt cele 400 de ventilatoare din Coreea de Sud pentru care ați plătit un avans de 2,5 milioane de dolari? Dar cele 100 de ventilatoare din Elveția?", a mai spus președintele PSD.

loading...
PUTETI CITI SI...