Marcel Ciolacu, inainte de motiune, îi recomandă lui Orban să meargă la biserică!

Postat la: 16.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Marcel Ciolacu, inainte de motiune, îi recomandă lui Orban să meargă la biserică!

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a declarat duminică la Buzău, unde s-a aflat la sfinţirea Catedralei Sfântul Sava, că luni va depune moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Liderul social-democrat a ținut să precizeze că votul în favoarea acestui demers "e un act patriotic", altfel, moţiunea are șanse să treacă.

În același timp, Ciolacu i-a recomandat premierului Ludovic Orban să meragă la biserică şi ţină legătura cu autorităţile locale pentru a afla astfel adevărata agendă a românilor. "Mâine dimineaţă o depun. Şanse sunt destul de bune, e un act patriotic să voteze această moţiune în acest moment, la câte tâmpenii fac...dar suntem la biserică", a declarat Ciolacu jurnaliştilor, la finalul evenimentului.

"Câteodată, clasa politică nu se ridică la aşteptările populaţiei. Nici eu n-am reuşit să-l conving pe premier la o mai bună colaborare instituţională între Guvern şi Parlament. Dar o să-i fac azi o recomandare: ce am trăit eu azi, aici, atâta emoţie şi atât calm...să meargă şi dânsul la biserică, să ţină mai des legătura cu autorităţile locale şi astfel cu toţii vor afla adevărata agendă a românilor", a declarat președintele PSD.

loading...
PUTETI CITI SI...