Marcel Ciolacu: Echipa PSD este una cu experienţă, sub nicio formă o echipă hibrid însăilată de către PNL şi USR la Vila Lac 1

Postat la: 16.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Marcel Ciolacu: Echipa PSD este una cu experienţă, sub nicio formă o echipă hibrid însăilată de către PNL şi USR la Vila Lac 1

Marcel Ciolacu, preşedintele Partidului Social-Democrat, a spus că echipa pe care social-democraţii o propun pentru Primăria Capitalei şi pentru primăriile de sector este una cu experienţă şi nu este o echipă hibrid însăilată de către PNL şi USR la Vila Lac 1. Candidatul PSD la Primăria Bucureşti, Gabriela Firea, a afirmat că ceilalţi candidaţi pentru această funcţie se plâng de probleme din Capitală şi nu vin cu soluţii.

PSD şi-a lansat duminică seara candidaţii la alegerile din Bucureşti, la eveniment fiind prezent şi liderul partidului, Marcel Ciolacu. „Va fi o echipă cu experienţă echipa PSD şi sub nicio formă o echipă hibrid însăilată de către PNL şi USR la Vila Lac 1. După interesele de partid au împărţit voturile bucureştenilor pe ascuns în nişte aranjamente, mici de grup şi de partid. Susţin întreaga echipă, o susţin pe Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei", a transmis Marcel Ciolacu.

La rândul ei, Gabriela Firea, candidatul la funcţia de primar al Capitalei, a spus că ceilalţi candidaţi la această funcţie se plâng, dar nu vin cu soluţii. „Toţi ceilalţi se plâng. Se plâng că este trafic în Capitală şi că avem poluare, dar nu vin cu soluţii concrete. În momentul în care noi am avut guvernarea s-a lucrat, acum de un an de zile nu se mai lucrează tocmai probabil pentru a da motive bucureştenilor să fie supăraţi pe primarul general. Dar bucureştenii sunt oameni inteligenţi şi ştiu că atât investiţia de la Centură, cât şi metroul aparţin Guvernului, Ministerului Transporturilor şi iată că vom avea soluţii imediate", a afirmat candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Ea a mai spus că lucrurile sunt simple, bucureştenii având de ales între ea,care va continua proiectele începute, şi între candidatul PNL şi USR-Plus, Nicuşor Dan, care a afirmat că va renunţa la subvenţia pentru transportul în comun şi pentru încălzire.

„Deşi lucrurile par foarte complicate în acest moment, eu cred că sunt simple. Bucureştenii au de ales între mine, care voi continua toate proiectele de dezvoltare ale Capitalei, echipa mea, care a fost şi este onestă şi curată, stau mărturie toate controalele pe care le avem săptămânal de la toate instituţiile statului şi din care am ieşit foarte bine, chiar unii dintre inspectori ne-au felicitat şi au spus că suntem model de bune practici pentru întreaga ţară şi candidatul dreptei unite care a anunţat cât se poate de clar că în momentul în care va ajunge, dacă va ajunge vreodată la Primărie în primul rând va ajusta în sensul eliminării sau reducerii drastice a subvenţiilor pentru transportul public în comun şi pentru termoficare", a precizat Firea.

Ea a explicat că acest lucru va înseamna că un bucureştean va plăti 6 lei în loc de 1,3 pentru o călătorie cu mijloacele de transport în comun, iar pentru un apartament cu trei camere pentru termoficare se va plăti suma de 600 de lei în loc de 200 de lei. Candidaţii PSD la sectoare sunt: la primăria Sectorului 1 - Daniel Tudorache, la primăria Sectorului 2 - Dan Cristian Popescu, la primăria Sectorului 3 - Aurelian Bădulescu, la primăria Sectorului 4 - Daniel Băluţă, la primăria Sectorului 5 - Daniel Florea şi la primăria Sectorului 6 - Gabriel Mutu.

loading...
PUTETI CITI SI...