Marcel Ciolacu, după consultările de la Cotroceni: Nu susținem guvern minoritar. Se va ajunge la anticipate

Postat la: 11.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Marcel Ciolacu, după consultările de la Cotroceni: Nu susținem guvern minoritar. Se va ajunge la anticipate

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că i-a transmis președintelui Klaus Iohannis faptul că social-democrații nu vor susține un guvern minoritar, iar dacă nu se va identifica o majoritate solidă, atunci se va ajunge la alegeri anticipate.

"Președintele Klaus Iohannis este autorul moral al acestei crize politice, alături de cei de la PNL. Am fost la Cotroceni și am transmis președintelui că fără o majoritate solidă în Parlament nu se poate vorbi despre guvern minoritar, indiferent al cărei formațiuni politice va fi. România se confruntă cu o criză gravă și este nevoie de un Guvern cu majoritate stabilă. Ori se creează o majoritate pentru un eventual guvern, ori pentru alegeri anticipate. Din punctul de vedere al PSD, noi considerăm că se va creea o majoritate pentru alegeri anticipate.

L-am asigurat pe Klaus Iohannis că România nu va fi lăsată de izbeliște. Tot ceea ce nu poate face un Guvern interimar vom prelua în Parlament. Din acest moment, parlamentarii PSD lucrează 24/24. Am depus legea privind plafonarea prețurilor la gaze, iar noi sperăm ca până săptămâna viitoare să meargă la promulgare. ", a spus Marcel Ciolacu.

loading...
PUTETI CITI SI...