Marcel Ciolacu cere PNL să decidă dacă vor parteneriat pe termen lung: "Dacă dorim să avem un proiect de țară, trebuie să ne asumăm!'

Postat la: 20.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

Marcel Ciolacu cere PNL să decidă dacă vor parteneriat pe termen lung:

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, cere liberalilor să decidă dacă vor coaliție și la nivel local: „Și din 2024 putem continua acest format de coaliție, dar trebuie să ne hotărâm".

„Partenerii noștri trebuie să-și asume: ori și-l asumă pe Nicușor Dan, care a fost candidatul susținut de PNL și actuala majoritate cu USR, ori încercăm să menținem o coaliție care a funcționat (...) Eu, sincer, le transmit acum și partenerilor noștri, consider că și din 2024 putem continua acest format de coaliție, dar trebuie să ne hotărâm", spune Marcel Ciolacu.

El le cere liderilor liberali să spună dacă vor să constinuie o „coaliție în adevăratul sens atât local, cât și central pentru a răspunde așteptărilor românilor și pentru a răspunde provocărilor prin care trece nu nunmai România, ci întreaga Europă". „Trebuie să vedem. Dacă dorim să avem un proiect de țară în viitor, atunci trebuie să ieșim în fața românilor și să ne asumăm acest lucru", încheie Ciolacu.

loading...
PUTETI CITI SI...