Marcel Ciolacu cere demisia lui Orban: "Ar fi de bun simţ. Nu se poate să laşi un vid legislativ de trei zile"

Postat la: 14.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Marcel Ciolacu cere demisia lui Orban:

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a cerut public demisia primului ministru Ludovic Orban, acuzând Guvernul pentru vidul legislativ care urmează ieşirii României din starea de urgenţă. Ciolacu anunţă că PSD intenţionează să depună o moţiune de cenzură, dar nu în perioada stării de urgenţă sau a strii de alertă.

"De bun simţ ar fi ca domnul Orban să-şi dea demisia. Este nepermis aşa ceva, să avem o asemenea scăpare, la un asemenea nivel. Sunt prea multe lucruri care se întâmplă de două luni de zile de când ne luptăm cu această pandemie. Nu se poate să laşi un vid legislativ de trei zile şi nimeni să nu-şi dea demisia, nimeni să nu fie responsabil (...) Este de bun simţ ca donul Orban să-şi dea demisia" a afirmat Marcel Ciolacu marţi seară, la Antena 3.

Întrebat dacă PSD va depune moţiune de cenzură, liderul social-democrat a afirmat că partidul pe care îl conduce nu va face acest lucru în perioada stării de urgenţă sau a celei de alertă. "Lucrăm la un proiect politic, legislativ şi economic împreună cu alţi parteneri politici de la alte formaţiuni şi în momentul în care vom avea o variantă creionată vom veni cu o moţiune. Sub nicio formă în această stare de urgenţă sau în stare de alertă", a mai afirmat Ciolacu. El a adăugat că "dacă vom continua aşa, cel puţin economic va fi un dezastru în România".

loading...
PUTETI CITI SI...