Marcel Ciolacu, acuzații la adresa lui Orban: A folosit banii din fondul de rezervă pentru a cumpăra primari sau parlamentari

Postat la: 16.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Marcel Ciolacu, acuzații la adresa lui Orban: A folosit banii din fondul de rezervă pentru a cumpăra primari sau parlamentari

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Ludovic Orban că a folosit banii din fondul de rezervă al Guvernului pentru „a cumpăra primari sau parlamentari, în loc să-i direcţioneze către adevăratele probleme ale românilor".

"Niciun municipiu reşedinţă de judeţ condus de către un primar făcând parte din PSD nu a primit niciun ban. Noi nu vorbim de banii lui Orban, nu vorbim de banii preşedintelui Iohannis sau despre România normală pe care ne-o promitea domnul preşedinte Iohannis. Vorbim de banii noştri - şi ai mei, şi ai dumneavoastră, pe care vremelnic îi gestionează prim-ministrul României -, pe care, în loc să-i direcţioneze către adevăratele probleme ale românilor şi priorităţile românilor, i-a folosit pentru a cumpăra primari sau parlamentari", a precizat Marcel Ciolacu în cadrul unei conferinţe de presă.

„Vom încerca să îndreptăm acest lucru în Parlament, dar vorbim de o hotărâre de guvern. Avem în Parlament proiectul de rectificare, unde vom îndrepta această anomalie făcută de Orban, iar în ceea ce priveşte hotărârea de guvern, o vom ataca în contencios (administrativ - n.r.). Este inadmisibil, vă repet, nimeni nu şi-a permis acest lucru. Cred că dacă ar fi fost un prim-ministru pesedist, l-ar fi arestat din şedinţa de guvern. Să uiţi că pandemia este peste tot în ţară nu ţine cont de culoarea politică, lucru dovedit de acest record de astăzi şi îngrijorarea primarilor. Nimeni, niciodată, nu a făcut aşa ceva în România. Decât în România normală a preşedintelui Iohannis', a mai spus liderul PSD.

loading...
PUTETI CITI SI...