Marcel Ciolacu: "Vreau să îi spun domnului Orban foarte clar, poate noi, politicienii, mai mințim, dar cifrele nu mint niciodată"

Postat la: 21.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Marcel Ciolacau:

Liderul PSD Marcel Ciolacu a criticat virulent Guvernul Orban, duminică seară, la B1 Tv, pentru că a ocolit Parlamentul în procedura pentru prelungirea stării de alertă. Ciolacu susține în continuare că liberalii încearcă să manipuleze felul în care este raportat bilanțul pandemiei de coronavirus.

„Părerea mea este că acea cale aleasă de PNL, aceea de a nu veni să fie votată starea de alertă în Parlament e cea mai proastă. Într-un fel au impus prin forță această stare de alertă, fără o dezbatere parlamentară și, nu numai, chiar fără o dezbatere publică. Acest glob de sticlă pe care l-au creat în jurul informațiilor, câtă lume e testată - nimeni nu știe câți români au fost testați până acum. În 4 iunie au făcut 13.000 de teste și au dat că au avut 238 de cazuri (n.r. - confirmate noi), asta înseamnă 1,77%. Pe 8 iunie, când se apropia votul la starea de alertă au testat cel mai puțin, 3.000 de români, și au dat că au fost descoperiți 125, adică 4,3%. Deci e clar că se joacă cu cifrele. Vreau să îi spun domnului Orban foarte clar, poate noi, politicienii, mai mințim, dar cifrele nu mint niciodată", a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, în direct pe B1 TV.

loading...
PUTETI CITI SI...