Măcel în Coaliție: Marcel Ciolacu îi cere lui Florin Cîțu draftul de ordonanță pentru măsurile pe energie și gaze!

Postat la: 20.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Măcel în Coaliție: Marcel Ciolacu îi cere lui Florin Cîțu draftul de ordonanță pentru măsurile pe energie și gaze!

Președintele PSD i-a transmis șefului PNL că așteaptă draftul de ordonanță pe măsurile agreate în coaliție pentru compensarea facturilor la energie și gaze. Florin Cîțu ar fi spus, la rândul său, conform unor surse politice, că discuția dintre cei doi lideri va avea loc, joi, doar online.

Marcel Ciolacu susține că draftul de ordonanță cu măsurile pentru facturile la energie și gaze trebuia întocmit de ministrul Energiei, Virgil Popescu, conform ultimelor discuții din coaliție.

"Ordonanța trebuie adoptată cât mai repede. În absența ei, odată cu transmiterea indexurilor, există pericolul ca românii și firmele să primească și pe ianuarie o altă tranșă de facturi imense. Deci ministrul Energiei nu are timp de pierdut", este mesajul lui Marcel Ciolacu, potrivit unor surse politice.

La rândul său, Florin Cîțu ar fi transmis că o ședință a coaliției se poate desfășura, joi, doar online. În afara temelor pe energie și gaze. liderul PNL ar vrea să discute cu conducerea PSD și despre pandemie și dobânzile mari de la împrumuturi.

Scandalul nou dintre PNL şi PSD a apărut miercuri seară, după ce prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a afirmat că dacă era după el, atât ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, cât și șeful ANRE, Dumitru Chiriță, pus în funcție de PSD, ar fi trebuit să fie demiși.

loading...