Ludovic Orban e vizat in scandalul angajarilor de la Primaria Capitalei anchetat de procurorii DNA

Postat la: 20.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Ludovic Orban e vizat in scandalul angajarilor de la Primaria Capitalei anchetat de procurorii DNA

Surse din cadrul DNA ne-au informat ca una din tintele perchezitiilor din cabinetul primarului Capitalei, Nicușor Dan, ar fi Ludovic Orban. Fostul presedinte al PNL a apelat la primarul sustinut electoral de liberali sa-i angajeze mai multi apropiati, tocmai pentru ca a sprijinit alegerea lui Nicusor Dan.

Ziuanews a relatat mai multe astfel de cazuri, intre care si angajarea Madalinei Hristu, cunoscuta si ca "pupila lui Orban", care de la ADP Sector 1 a fost adusa la consilier guvernamental cand premier era fostul sef liberal, apoi a fost detasata undeva in tara dupa ce "seful" a pierdut functia de prim-ministru, pentru a fi plasata mai apoi la "Capitala".

O alta angajare "cu cantec" a fost si cea a lui Bogdan Steriopol, nepotul "apropiatului" Costel Barbu. Amanunte despre aceste cazuri se pot citi in linkurile prezentate.

Dar nu au fost singurele, Orban a activat o veritabila "masinarie de angajari" pentru oamenii sai si ai apropiatilor sai si prin ministere, dar mai ales la Primaria Capitalei, de catre Nicusor Dan, care a facut tot posibilul sa-l "serveasca". Aceste cazuri sunt cercetate acum de procurori, iar sursele afirma ca Ludovic Orban este vizat pentru ca "a calcat pe bec" si trebuie "sa pice" alaturi de Nicusor Dan.

loading...
PUTETI CITI SI...