Ludovic Orban: "Demisionarii din Pro România vor fi primiţi în PNL, au fost decisivi la moţiunea de cenzură"

Postat la: 20.12.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Ludovic Orban:

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Timişoara, că parlamentarii care au demisionat de la Pro România au fost decisivi în formarea Guvernului pe care astăzi îl conduce şi că aceştia provin din zona de centru-dreapta. "Dacă vor vrea, vor fi primiţi în PNL", a spus Orban.

Demisionarii dion Pro Romania vor fi primiţi de PNL "Parlamentarii demisionari din Pro România au fost decisivi în învestirea Guvernului pe care îi conduc. Ei sunt mai de dreapta, dacă vă uitaţi, Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu sunt din zona de centru dreapta şi ei au făcut iniţial Pro România şi apoi a venit Ponta şi le-a confiscat partidul", a afirmat Ludovic Orban, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara.

Orban a adăugat că aceştia ar putea fi primiţi în PNL. "Dacă vor vrea, vor fi primiţi în PNL. Important este să întărim sprijinul parlamentar", a declarat premierul Orban. Daniel Constantin, Sorin Câmpeanu şi alţi 14 membri fondatori, parlamentari, coordonatori de filială demisionează din Pro România, invocând tendinţa de schimbare a idealurilor şi doctrinei partidului. În replică, liderul Pro România Victor Ponta a transmis că le respectă decizia de a se alătura PNL şi speră să influenţeze în bine actul de guvernare.

loading...
PUTETI CITI SI...