Lovitură pentru Liviu Dragnea! Cu ce grei din politică se va alia Victor Ponta

Postat la: 21.01.2019 11:36 | Scris de: ZIUA NEWS

Lovitură pentru Liviu Dragnea! Cu ce grei din politică se va alia Victor Ponta

Lovitură grea pentru Liviu Dragnea! Numele grele de pe scena politică ar putea să se alieze cu Victor Ponta. După ce a convins-o pe Corina Crețu, liderul Pro România îi pregătește fatală liderului PSD.

Potrivit unor surse politice, prima mutare care se va oficializa va fi cea a senatorului Adrian Ţuţuianu, scrie stiripesurse.ro. Exclus anul trecut din PSD, Ţuţuianu a fost ministru al Apărării în Guvernul Tudose şi, anterior, preşedinte al Comisiei parlamentare de control a activităţii SRI. Acuzat că s-a aflat printre liderii PSD care au încercat să-l debarce pe Dragnea de la şefia partidului, Ţuţuianu a fost exclus prin votul Comitetului Executiv Naţional.

Un alt nume important care ar putea să se alăture proiectului ProRomânia este Marian Neacşu, fost secretar general al PSD, exclus din partid în acelaşi timp cu Ţuţuianu. Discuţii mai există şi cu actuali membri ai PSD, inclusiv cu foşti miniştri care au căzut în dizgraţia actualei conduceri a partidului. Discuţiile se vor tranşa în următoarele 2-3 săptămâni, la mijloc fiind şi miza ordinii pe lista ProRomânia pentru europarlamentare.

loading...