Lovitură pentru Ciolacu. Teodorovici cere tribunalului să-l declare preşedinte executiv al PSD. Partidul riscă să nu candideze la locale

Postat la: 19.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Lovitură pentru Ciolacu. Teodorovici cere tribunalului să-l declare preşedinte executiv al PSD. Partidul riscă să nu candideze la locale

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a cerut tribunalului să-l declare preşedinte executiv al partidului, conform statutului. O victorie în instanţă l-ar propulsa pe Teodorovici în funcţia de preşedinte interimar al PSD, în locul lui Marcel Ciolacu. Sâmbătă e programat Congresul partidului. ”Nu trebuie să validăm alegerea în mod nestatutar şi nedemocratic a preşedintelui PSD, printr-un simulacru de alegeri”, cere fostul ministru PSD de Finanţe.

"Am cerut respectarea Legii nr. 14/2003 şi a Statutului PSD!

Am cerut în repetate rânduri organizarea CORECTĂ a alegerilor pentru CONDUCEREA PSD!

TĂCEREA conducerii ilegale a PSD a fost RĂSPUNSUL pentru toţi membrii şi susţinătorii acestui partid!
A fost şi este INDIFERENŢĂ şi INSULTĂ la adresa celor care au aşteptări din partea celor ce se consideră "REFORMATORII" PSD!

Astăzi am cerut Tribunalului Bucureşti să restabilească LEGALITATEA‼️

De ce este necesar ACUM acest demers?

Pentru că NU trebuie să validăm alegerea în mod NESTATUTAR şi NEDEMOCRATIC a preşedintelui PSD, printr-un SIMULACRU de alegeri, atunci când REGULILE se schimbă în timpul jocului tocmai pentru a diminua sau anula şansele altor potenţiali candidaţi!", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Senatorul Eugen Teodorovici susţine că, potrivit statutului, el e preşedintele interimar al PSD, nu Marcel Ciolacu. Teodorovici acuză tandemul Ciolacu-Stănescu că a încasat şi cheltuit nelegal banii de la AEP. Fostul ministru al Finanţelor susţine că partidul riscă să nu poată candida la alegerile locale în cazul în care listele de candidaţi vor fi validate de actuala conducere a partidului.

loading...
PUTETI CITI SI...