Liviu Dragnea: În DNA e mai rău ca înainte, 2019 trebuie să fie anul adevărului!

Postat la: 28.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Liviu Dragnea: În DNA e mai rău ca înainte, 2019 trebuie să fie anul adevărului!

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, i-a acuzat pe procurorii DNA, joi, într-o emisiune TV, că s-ar deda unor "abuzuri mai mari decât înainte", că "ameninţă şi iau de piept martorii sau suspecţii", cu avocaţii de faţă.

Liviu Dragnea s-a plâns, fără să ofere date concrete, că debarcarea Laurei Codruţa Kovesi n-ar fi rezolvat problema de fond şi că aceasta decide şi acum în dosarele importante, de la distanţă, iar situaţia s-a agravat. "Unde e Kovesi acum? La Parchetul General, de acolo conduce DNA si Parchetul General, are întâlniri cu oameni din parchet şi stabilesc lucruri. Lazăr e tot acolo. Este un proces care se apropie de apogeu, apogeu înţelegând lipsa oricărei limite, a oricărei reţineri din partea sistemului de a face orice. Vreau să vă spun că acum la DNA sunt abuzuri mai mari decât înainte. Înainte se mai fereau de avocaţi. Acum, cu avocaţii de faţă, urlă, ameninţă şi iau de piept martorii sau suspecţii. Nu le mai pasă de avocaţi, pentru că ei (procurorii DNA - N.R.) merg pe ideea la câte am făcut, nu mai contează ce mai facem. Poate ducând la extrem acest tip de acţiune, poate scăpăm şi poate blocăm finalizarea acestui proces pe care l-am început cu toţii (..) şi pe care sperăm ca în anul 2019 să-l finalizăm", a declarat liderul PSD, la Antena 3.

Dragnea a mai precizat că speră ca 2019 să fie "anul adevărului". "Aşa mi-am pus eu în obiectiv. Sunt mii, cred, sau sute, habar n-am, de oameni condamnaţi nelegal şi cu toate astea presa cu epoleţi, haştagiştii de pe site-uri ţipă, ne înjură, dar cum să punem sub semnul întrebării aşa ceva", a spus Dragnea.

loading...
PUTETI CITI SI...