Liviu Dragnea ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Nu comenteaza ce nu poate intelege

Postat la: 02.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Liviu Dragnea ironic la adresa lui Klaus Iohannis: Nu comenteaza ce nu poate intelege

Guvernul va aproba Legea Bugetului in prima zi de sambata a lui februarie, iar apoi il va trimite in Parlament. Liviu Dragnea a decis ca in ziua in care ministrii decid viitorul Romaniei in 2019 sa il ironizeze pe presedintele Klaus Iohannis, care, de regula, la sfarsit de saptamana, merge la schi.

"Este weekend, iar la munte inca e zapada pe partiile de schi. Deci nu vom avea declaratii din partea presedintelui Iohannis pe tema bugetului propus de Guvern pentru anul 2019. #Iohannistace", este mesajul postat de PSD pe pagina de Facebook, insotit si de o poza cu presedintele tarii si cu un alt text: "Iohannis nu comenteaza ce nu intelege. Multumi!".

Trebuie precizat ca, asa cum scrie in lege, bugetul trebuia prezentat in Parlament inca din luna noiembrie. Mesajul vine in contextul in care presedintele Klaus Iohannis este amator de drumetii la munte si schi. Ultima data cand seful statului a fost la munte a fost pe 19 ianuarie, Iohannis ducandu-se la schi in Muntii Sureanu. Turistii au facut atunci fotografii cu seful statului, acestea fiind, ulterior, postate pe Facebook. Totodata, reactia PSD vine si dupa ce presedintele Klaus Iohannis a criticat, in mai multe randuri, Executivul, spunand ca masurile guvernamentale arata o grava lisa de responsabilitate, de seriozitate si de viziune cu privire la mersul economiei noastre pe termen mediu si lung.

Iohannis a declarat, marti, ca fondurile europene au ramas, din nou, pe post de „Cenusareasa", Guvernul absorbind cu circa 20% mai putin decat propria tinta asumata. Seful statului a precizat ca in acest fel au fost neglijate investitii necesare dezvoltarii tarii noastre. Seful statului a solicitat Executivului sa vina cu un buget realist pentru 2019 si ii indemna pe guvernanti sa se mai uite „pe linia veniturilor fiscale". Seful statului a mai spus ca PSD cauta „vinovati de serviciu" pentru a ascunde incompetenta ministrilor. Presedintele Romaniei a mai spus ca, in raport cu 2016, ponderea in PIB a veniturilor fiscale este in scadere.

loading...
PUTETI CITI SI...