Lasatul de Secu! Inca un candidat la europarlamentare si-a dat demisia. Ziua, scandalul si demisia in Alianta USR - PLUS!

Postat la: 11.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Lasatul de Secu! Inca un candidat la europarlamentare si-a dat demisia. Ziua, scandalul si demisia in Alianta USR - PLUS!

Dupa ce marti, unul dintre candidatii pentru europarlamentare, Valeriu Nicolae, si-a anuntat demisia, dupa un scandal urias, o alta demisie si un alt scandal cuprinde alianta care vrea sa salveze Romania si care e acuzata ca are conducere oculta din fosta Securitate comunista. Oana Popescu, fost secretar de stat in mandatul de premier al lui Dacian Ciolos, membra a PLUS, a anuntat ca renunta la candidatura la alegerile europarlamentare.

"Am renuntat la candidatura la europarlamentare pe listele Aliantei 2020. Am participat la acest proces considerand ca voi avea astfel ocazia sa fac mai mult bine, mai repede, mai multor oameni. Am constatat ca - cel putin momentan - nu este asa. Prefer sa ocup locul care consider ca imi ofera cel mai bun context sa-mi folosesc la maximum capacitatile, iar acest loc ramane, deocamdata, societatea civila, mediul profesional de analiza, de politica internationala, de comunicare etc.

Nu "renunt", nu m-am ofilit ca am dat de greu, nu e o alegere existentiala intre a fi sau a nu fi in politica, nu sunt razgaiata. In continuare voi sprijini si voi vota Alianta 2020 si va sfatuiesc pe toti s-o faceti. Sper ca PLUS si USR sa fuzioneze, sa creasca, sa devina o constructie sustenabila, pentru ca politica romaneasca are nevoie de asanare si de schimbare de paradigma. Voi continua sa incerc sa construiesc un mediu politic care, in alt moment, sa imi ofere contextul propice de a face tot ce stiu mai bine in serviciul public - iar atunci voi reveni si ma voi implica din nou. PS. Nu, nu are legatura cu retragerea lui Valeriu Nicolae. Nu am discutat, dar nu cred ca motivele noastre coincid. Imi dau seama ca e o suprapunere nefericita a deciziilor noastre - a mea era insa luata de mai mult timp, am sperat sa existe un moment mai "bun" de a o comunica, dar am constatat intre timp ca acest moment nu apare niciodata.

loading...
PUTETI CITI SI...