Justiția în slujba lui Iohannis: Atacul final asupra lui Dragnea

Postat la: 21.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Justiția în slujba lui Iohannis: Atacul final asupra lui Dragnea

Klaus Iohannis încearcă să dea atacul final asupra lui Liviu Dragnea. Speriat de posibilitatea ca liderul PSD să candideze la prezidențialele din acest an, șeful statului a ordonat condamnarea lui Dragnea, în speranța că va avea un drum lin spre cel de-al doilea mandat. Iar judecătorii din aparatul lui Iohannnis se pare că se conformează.

Altfel nu se explică cum ieri au respins pe bandă rulantă orice solicitare a apărătorilor liderului PSD. Deși avocații lui Liviu Dragnea au venit cu dovezi clare care să ateste ilegalitatea unei condamnări, magistrații au respins toate argumentele în nici o oră. Cam puțin timp pentru a fi studiate toate documentele care stăteau la baza solicitărilor avocaților.

Apoi a intrat în scenă și procurorul DNA, schimbat și el, probabil tot la ordine venite de sus. Care a cerut maximum de pedeapsă pentru liderul PSD.
Iar finalul a aparținut tot judecătorilor de la Curtea Supremă care au anunțat că a fost ultimul termen în proces, urmând ca pronunțarea sentinței să fie dată pe 27 mai. Asta deși era mult mai logic să se aștepte și decizia CCR pe constituirea completurilor de 3 judecători, decizie pe care Curtea Constituțională a amânat-o pentru 5 iunie.

Însă în disperarea lui, Iohannis a dat ordin să se treacă peste această decizie așteptată de la CCR. Ba chiar, spun unele surse, ar fi fost făcute presiuni ca o sentință să fie dată chiar ieri.

Astfel, Iohannis speră să închidă gura singurului om care a avut curajul să îl înfrunte și care nu a cedat presiunilor serviciilor și a vorbit deschis despre dosarele penale ale șefului statului, despre casele luate ilegal de acesta, despre abuzurile comandate de la Cotroceni pentru anihilarea adversarilor politici, despre modul în care serviciile sunt implicate până peste cap în orice decizie luată la Cotroceni, dar și în lupta dusă de Iohannis împotriva PSD și a Guvernului.

loading...
PUTETI CITI SI...