Iulian Fota: "AUR este un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti"

Postat la: 08.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Iulian Fota:

Fostul consilier prezidenţial pentru securitate naţională din mandatul preşedintelui Traian Băsescu Iulian Fota: AUR este un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti.

Fota afirmă într-o postare pe Facebook că Alianţa pentru Unirea Românilor - supriza acestor alegeri, care va intra în Parlament cu un scor mult peste al unor partide deja consacrate - este "un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti".

"AUR este un proiect rezultat din laboratoare neaoşe româneşti . Româneşti !!!! Din ţara şi din străinătate , dar româneşti!", a scris pe Facebook fostul consilier prezidenţial, fără a face alte precizări.

Potrivit celor mai recente date de la Biroul Electoral Central, Alianţa pentru Unirea Românilor, condusă de George Simion, are peste 8% din voturi la alegerile parlamentare, atât la Camera Deputaţilor, cât şi la Senat, în condiţiile în care partide precum PMP şi Pro România nu au intrat în Parlament, având scoruri sub 5%. AUR a obţinut scoruri bune şi în judeţe, în unele surclasând Alianţa USR PLUS, dar şi în diaspora.

loading...
PUTETI CITI SI...