Inspirati de coregrafia Gabrielei Firea, angajatii de la salubritate din Sectorul 4 s-au filmat, printre maturi, dansand "Jerusalema"

Postat la: 14.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Inspirati de coregrafia Gabrielei Firea, angajatii de la salubritate din Sectorul 4 s-au filmat, printre maturi, dansand

Pe grupul de Facebook "Ce facem in sectorul 4" a fost publicata in weekend o filmare in care aproximativ 100 de angajati Totul Verde SA (Amenajarea Domeniului Public 4) danseaza pe melodia "Jerusalema".

"Toti cei pe care-i vedeti ca se ocupa de parcuri, strazi, gradini ori dezinsectii sunt oameni simpli, cu dreptul la o viata normala! Dotati cu echipamente si scule corespunzatoare, care le usureaza activitatea, dau sens vietii lor, dar si sanatatii noastre!

In timpul lor liber si-au pus ambitia sa fie in pas cu actualele tendinte si au invatat pasul de la hitul Jerusalema. Voia buna si distractia au dat tonul atunci cind au hotarat ca e momentul sa-si etaleze talentele ascunse, intr-un decor familiar lor! Ce-a iesit, vedeti in acest clip!", este mesajul transmis pe pagina Totul Verde SA.

"Incepand cu data de 24.06.2020, AMENAJAREA DOMENIULUI PUBLIC 4 (A.D.P.4) S.A. si-a schimbat denumirea in S.C. TOTUL VERDE. S.A.. Societatea Comerciala AMENAJAREA DOMENIULUI PUBLIC 4 (ADP4) s-a infiintat la data de 30.05.2002, moment in care a preluat vasta experienta a celor 24 de ani de activitate a Administratiei Domeniului Public Sector 4", se arata pe pagina de Facebook Totul Verde S.A.

La sfarsitul lunii august, Gabriela Firea a postat pe pagina ei de Facebook imagini care au devenit virale pe internet.

loading...
PUTETI CITI SI...