Inocențiu Voinea, consilier local la Sectorul 3: "De la atitudine, la ținută, Robert Negoiță este un Farfuridi!"

Postat la: 04.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Inocențiu Voinea, consilier local la Sectorul 3:

La ședința extraordinară a Consiliului Local al Sectorului 3, desfășurată astăzi, 4 septembrie, a participat și Victor Său, primarul orașului Soroca din Republica Moldova. Motivul, introducerea pe ordinea de zi a unui punct suplimentar în care se prevedea aprobarea deplasării în bloc a tuturor consilierilor locali, alături de alți angajați ai Primăriei, dar și de directori de școli și inspectori școlari, la Soroca, în perioada 25-29 septembrie, pentru un schimb de experiență.

Deși Negoiță nu și-a prezentat oaspetele până la sfârșitul ședinței, deși l-a invitat la prezidiu, consilierul local Inocențiu Voinea a anticipat, urându-i bun-venit și asigurându-l de tot sprijinul pe care, de altfel, dreapta românească l-a acordat întotdeauna fraților de peste Prut. Cu toate acestea, liberalul a arătat că nu poate fi de acord cu un concediu de 5 zile plătit din bani publici, oferit consilierilor locali în bloc.

„Susținerea pentru Republica Moldova, în general, pentru orașul Soroca, în cazul de față, nu se face printr-o excursie! Nu avem un desfășurător al activităților, temele pe care le vom aborda în cadrul schimbului de experiență, astfel încât deplasarea să nu fie doar o vacanță!„ - a arătat Inocențiu Voinea, acuzat de Robert Negoiță că este un Gică-contra și că votează chiar și împotriva reabilitărilor termice a blocurilor.

În replică, liderul consilierilor liberali l-a comparat pe Negoiță cu un personaj caricatural al lui Caragiale: „De la atitudine și până la discurs și chiar ținută, îl întruchipați fidel pe Farfuridi! N-am votat niciodată împotriva reabilitărilor termice a blocurilor, ci împotriva lucrărilor de proastă calitate care se fac, și oamenii ne semnalează mereu tot felul de neconformități, de întârzieri, lipsă de profesionalism a lucrătorilor angajați la mâna a treia, a patra. Cu asta nu suntem și nu putem fi de acord! Cu folosirea materialelor de proastă calitate, cu lucrări de proastă calitate executate de firme care nu respectă prevederile din caietul de sarcini și nu-i controlează nimeni! Și în loc să le îmbunătățim confortul oamenilor, le facem viața grea" - a mai arătat Inocențiu Voinea, liberalul aflat în competiția internă din cadrul PNL pentru desemnarea candidatului de primar al Sectorului 3.

loading...
PUTETI CITI SI...