Incredibil ce spune "liberalul" Pavel Popescu: "Dacă ar fi după mine aș închide mii de site-uri"

Postat la: 28.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

In credibil ce spune

În contextul în care mai multe site-uri au fost închise de ANCOM fără drept de apel şi fără avertizare prealabilă pe motiv de „răspândire de fake-news", deputatul PNL Pavel Popescu, acelaşi individ care a spus că vrea să depună în parlament o lege de interzicere a investiţiilor chineze în România, a spus foarte clar şi senin, în direct la televiziunea Antena 3, că dacă ar fi după el atunci ar închide MII DE SITE-URI!

Aşadar, acest individ care se dă de ceasul morţii că sunt foarte răi chinezii deoarece sunt comunişti nu are nicio greaţă în a aplica metodele consacrate de comunişti de a băga pumnul în gură şi a cenzura ce nu le convine. Cine stabileşte ce este fake-news şi ce este adevăr? Câte adevăruri nu au fost iniţial considerate fake-news?

Cam atât cu valorile liberale, până aici cu libertatea de exprimare. Dacă nu convine ceva sistemului atunci să se închidă. Să se cenzureze. Să se bage pumnul în gură! Aşa înţeleg liberalii doctrina pe care fraudulos pretind că o reprezintă şi promovează? Dacă acesta este liberalism înseamnă că ne-am bătut degeaba cu pumnii în piept că PSD=ciuma roşie, PSD=comunişti. Păi am dat jos „comuniştii" PSD ca să vină PNL să impună reguli comuniste şi să cenzureze ca în China?

În constituţia României se spune foarte clar că: „(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă!"

Dacă în direct la televiziune indivizii ăştia declară astfel de lucruri şi promovează astfel de idei comuniste şi de cenzură, vă daţi seama ce e în spatele uşilor închise? Ăştia sunt liberalii care ne scapă de comunişti?

loading...
PUTETI CITI SI...