Grindeanu anunță "pedeapsa capitală" pentru cei care vor fenta votul moțiunii: "Cine nu se prezintă mâine sau votează invers nu mai face parte din echipa PSD"

Postat la: 30.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Grindeanu anunță

Sorin Grindeanu face un anunț dur cu privire la cei care vor absenta sau vor fenta votul de luni de la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de liberali: „Cine nu se prezintă mâine sau votează invers, dacă nu există o cauză obiectivă, înseamnă că nu mai face parte din echipa PSD".

„Eu am convingerea că mâine această moţiune de cenzură va fi votată şi va trece", a afirmat Sorin Grindeanu. Parlamentul se reuneşte în şedinţă comună luni, de la ora 14,00, în ultima zi a sesiunii extraordinare, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor".

Opoziția formată majoritar din PSD a strâns în acest moment 234 de voturi, cu unul peste limita majorităţii, pentru a demitere Guvernul Orban. Pe lângă acestea, aceștia mai au, în plus, încă cinci voturi de la deputaţii minorităţilor naţionale. În ciuda acestor calcule, moţiunea nu va trece, susţin surse din conducerea PSD.

loading...
PUTETI CITI SI...