George Stângă, senator PNL: Gălățenii vor grădinițe pentru copii, în loc de borduri electorale

Postat la: 28.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

George Stângă, senator PNL: Gălățenii vor grădinițe pentru copii, în loc de borduri electorale

George Stanga, senator PNL si presedinte PNL Galati a remis redactiei urmatorul comunica de presa:

"Pucheanu preferă să se laude cu kilometri de bordură montată în centrul municipiului, dar nu-i pasă de siguranța preșcolarilor. Peste o mie de copii între 3 și 6 ani din municipiul Galați se vor întoarce în unitățile de învățământ pentru preșcolari în doar două săptămâni în grădinițe aflate la parter de bloc. Direcția de Sănătate Publică nu a autorizat 14 unități școlare întrucât accesul în aceste grădinițe este comun cu intrările locatarilor blocurilor.
Cu toate acestea, primarul PSD Ionuț Pucheanu, ignoră importanța siguranței copiilor din Galați și după 4 ani de mandat în care nu a reușit să construiască nici măcar o grădiniță, vorbește despre câteva borduri montate pe străzile principale ale orașului sau despre amenajarea de parcări de cartier.
Îl întreb pe primarul Pucheanu câte gradinițe pentru copii ar fi putut să construiască din banii investiții în bordurile montate cu mare fast?
În ciuda problemelor reale ale gălățenilor, PSD-iștii încearcă pe ultima sută de metri, înainte de alegeri, să se laude cu câteva spoieli și se ingrămădesc să tăie panglici inaugurale cu speranța că-i vor mai păcăli pe gălățeni încă 4 ani.
Le cer autorităților locale să găsească soluții pentru ca cei mici să revină la grădiniță în condiții de siguranță în contextul pandemiei Covid-19 și să respecte procedurile impuse de Guvernul României pentru a fi evitate noi infectări.

George Stângă, senator PNL
Președinte PNL Galați"

loading...
PUTETI CITI SI...