Gabriela Firea e acuzata ca "vrea ne facă datori pe viaţă"! Ea va imprumuta o suma enorma!

Postat la: 30.05.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Gabriela Firea e acuzata ca

Octavian Berceanu, reprezentant USR în Consiliul General al Primăriei Capitalei, acuză că el şi colegii săi s-au trezit convocaţi pe nepusă-masă într-o şedinţă de îndată a consiliului, în care ar urma să se aprobe un împrumut de 100 de milioane de euro. Potrivit lui Berceanu, acest împrumut ar urma să fie contractat în condiţiile în care banii pentru subvenţii şi pentru datoriile RADET şi ELCEN au fost "mâncaţi de companiile înfiinţate ilegal de Firea."

Redăm postarea lui Berceanu:

"Primăria Bucureşti e pe marginea falimentului! 100.000.000 euro împrumut de îndată!

Banii pentru plata subvenţiilor şi a datoriilor RADET către ELCEN, furnizorul apei calde au fost mâncaţi de către cele 22 de companii înfiinţate de Firea. PMB este în impas financiar total. Firea vrea să dreagă busuiocul şi să ne facă datori pe viaţă doar pentru că visul ei a costat până acum peste 500 milioane de euro. Şedinţa comisiei economice pentru acest proiect a fost ţinută în secret iar consilierii USR din comisia economică, Alex Gâdiuţă şi cu mine, nu am fost invitaţi.

Acum 5 minute am primit convocarea şedinţei şi proiectul pentru un împrumut de 100 milioane euro, care va fi plătit de copiii noştri. Firea încearcă să evite o situaţie catastrofală datorată propriei risipe a banului public cu un împrumut pe 20 de ani. Aici aveţi în premieră documentele pentru împrumutul de 462.661.949 lei supus votului în şedinţă fulger." Şedinţa de îndată la care se referă Berceanu a avut loc în această după-amiază, urmeaza ca maine sa aflam rezultatul votului.

loading...
PUTETI CITI SI...