Florin Roman, vicepreședinte PNL: Frauda majora in contractul dintre PSDragnea și Posta Romana

Postat la: 12.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Florin Roman, vicepreședinte PNL: Frauda majora in contractul dintre PSDragnea și Posta Romana

"In calitate de vicepreședinte PNL, dar și de deputat in Parlamentul României, solicit instituțiilor abilitate ale statului sa se verifice diferențele majore din contractul încheiat intre PSDragnea și Posta Romana.", afirma Florin Roman, deputat PNL de Alba si vicepresedinte al liberalilor.

"Practic, Posta Romana a distribuit cantitati mai mari de ziare decât cele prevăzute in contract: au venit 11 paleți de la PSD iar in acte figurează 9 paleți; oficial posta s-a înregistrat cu 1400 de colete, când de la PSDragnea au venit 1700 de colete. Un colet a cântărit 4 kg. Posta Romana a fost prejudiciata și din cauza tarifului aplicat, circa 72.800 lei, valoarea reala care ar fi trebuit facturată fiind de 88.400 lei.", acuza Roman.

"PNL solicita PSDragnea sa răspundă urgent la următoarele întrebări: 1. Câte ziare au fost tipărite și cine le-a transportat; 2. Prezentarea scrisorii de transport; 3. Dovada plății la tipografie pentru tirajul real. Contractul încheiat de Posta Romana cu PSDragnea este unul păgubos pentru companie, generând pierderi cu buna știință, doar cu scopul susținerii PSDragnea.", mai spune Florin Roman.

loading...
PUTETI CITI SI...