Florin Roman, vicepreședinte PNL: Adevărații țărăniști nu pot sta alături de călăii lui Maniu și Mihalache

Postat la: 30.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Florin Roman, vicepreședinte PNL: Adevărații țărăniști nu pot sta alături de călăii lui Maniu și Mihalache

Astăzi, la Alba Iulia, orașul in care s-a născut România Mare, a avut loc congresul Partidului National Țărănesc Maniu-Mihalache, continuatorul de drept al țărăniștilor lui Corneliu Coposu.

24 de filiale ale autenticilor țărăniști au reacționat la actul de trădare a lui Aurelian Pavelescu, cel numit impostor, și care a pus un partid istoric la "brelocul" lui Liviu Dragnea. Pavelescu este acuzat ca și-a vândut sufletul urmașilor lui Visinski, cei care i-au intemnitat și ucis in pușcării pe Iuliu Maniu, Ion Mihalache și alți mari lideri țărăniști, cu un singur scop: acela de a fi susținut de Dragnea pentru postul de Avocat al poporului, pe care Ciorbea îl eliberează in vara, ca urmare a pensionarii.

"La Alba Iulia, autentici țărăniști in frunte cu Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timisoarei, foști senatori și deputați, lideri județeni ai țărăniștilor din țara au convenit sa continue pe linia trasată de Corneliu Coposu, sa susțină lupta antipesede și sa funcționeze sub noua titulatura pana la îndepărtarea lui Pavelescu, căruia nu i s-a pomenit numele, fiind catalogat ca "impostorul" sau "purtătorul de ștampila".

Autentici țărăniști, Adevărații urmasi ai liderilor țărăniști întemnițații și uciși la Sighet, Poarta Alba, Pitești, Aiud, Gherla, Râmnicu Sărat, etc de urmașii comuniștilor, prin PSDragnea, au luat decizia de a convinge toți țărăniștii din țara ca un partid istoric care a făcut Unirea, alături de liberali, nu poate sta la masa cu urmașii călăilor lor.

E un blestem pentru aceasta țara, ca la 100 de ani de la Marea Unire, România sa fie condusă de cei care au rădăcini puternice in regimurile Petru Groza și Ceaușescu. De la Alba Iulia, din Capitala Marii Uniri, autentici țărăniști au dat din nou semnalul de lupta împotriva unui regim totalitarist, instaurat de Dragnea. PNL saluta decizia demnă a urmașilor lui Maniu, Mihalache, Coposu din PNT Maniu-Mihalache și ii cheamă pe toți țărăniștii autentici, din nou, la lupta împotriva impostorilor și a regimului toxic, instaurat de clica lui Liviu Dragnea!", declara Florin Roman, vicepreședinte PNL.

loading...
PUTETI CITI SI...