„Elena, tu ești Kamala de Câmpulung". Imnul de campanie compus pentru Elena Lasconi, care face furori pe internet VIDEO

Postat la: 26.08.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

„Elena, tu ești Kamala de Câmpulung

Elena Lasconi, primarul de la Câmpulung, președintă a USR și, în același timp, candidata partidului la alegerile prezidențiale, a postat duminică, 25 august, un videoclip în care un profesor din Mehedinți îi cântă o melodie la chitară, compusă special pentru ea. „Da, da, tu o să ne iei voturile, Elena, tu ești Kamala de Câmpulung", sunt câteva dintre versurile șlagărului.

„Am primit o vizită-surpriză la Primărie. De data asta, una cu versuri.", scria Lasconi în descrierea postării de pe Facebook.

"Elena, eu te votez și spun prezent/Elena, tu ai sânge de prezident/Elena, eu te votez și spun prezent/Da, da, tu n-o să ne înșeli așteptările/Da, da, tu o să ne iei voturile/Da, da, tu n-o să ne înșeli așteptările//Da, da, tu o să ne iei voturile/Elena, tu ești Kamala de Câmpulung/Elena, te-am așteptat îndelung/Elena, tu ești Kamala de Câmpulung.", spun versurile cântecului.

Profesorul spune că a venit în Argeș tocmai din Mehedinți, unde este profesor la Școala Jirov, invitat fiind de nepoții săi la Albești. Acesta mai spune că a vrut neapărat să o cunoască pe primărița din Câmpulung Muscel, pe care o vrea președinte.

loading...
PUTETI CITI SI...