"Drogatul lui Șoșoacă" face o mutare halucinantă pe "certificatul verde". Va fi PSD de acord în acest caz?

Postat la: 05.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Florin Cîțu, șeful Senatului și iderul PNL - cel căruia Diana Șoșoacă i s-a adresat cu "drogatule" -, va propune la viitoarea ședință a coalitiei ca proiectul pentru "certificatul verde" depus de el, mai mulți miniștri PNL și UDMR, sa fie adoptat de majoritatea parlamentara PNL-PSD-UDMR.

Ca un compromis, "certificatul verde" va fi obligatoriu pentru angajații din sistemul de sănătate, MAI și Apărare. Nu se va mai aplica la alti functionari publici si alti angajati ai statului, nici in mediul privat pentru intrarea la locul de muncă. Dar "certificatul verde" va fi necesar pentru a intra în alte unități, în afară de magazine esențiale.

"Cîțu e hotărât sa-și ia înjuraturile populare de rigoare, e obsedat pe vaccinare si asta o vede el ca modalitate sa oblige populatia sa se vaccineze, ca tot a comandat 120 de milioane de doze si n-o sa ramana comisioanele neplatite, dar sa vedem daca si Ciolacu va fi de acord sa se prabuseasca electroral cu tot cu PSD", a comentat pentru Ziuanews sursa liberală care ne-a și confirmat intenția liderului PNL in privința "certificatului verde".

loading...
PUTETI CITI SI...