Deputatul-mitralieră despre Gabriela Firea: ”Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem”

Postat la: 08.09.2018 10:59 | Scris de: ZIUA NEWS

Deputatul-mitralieră despre Gabriela Firea: ”Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem”

Deputatul-mitralieră Cătălin Rădulescu a comentat scrisoarea publică a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, vorbind despre luările de poziție ale edilului pe de o parte sarcastic, pe de alta cu umor.

„Am citit şi eu scrisoarea doamnei Firea. Încerc să mă obişnuiesc cu modul acesta nou de lucru în cadrul partidului, după 22 de ani în partid. Văd mai nou că trimitem scrisori. E genul poştă, de trimis scrisori prin poştă, dragoste şi prietenie. (...) Scrisoarea pierdută aş vrea să o comentez un pic. Dacă dânsa vine cu tot felul de idei şi năstruşnicii din acestea, cred că greşeşte. Dânsa nu face agenda nici a partidului, nici a nimănui. Ne-am propus un program foarte interesant pentru oameni, agresiv investiţional în toate domeniile, începând de la spitale regionale, autostrăzi, cale ferată de viteză mare, staţiuni balneoclimaterice şi dintr-o data în loc să ne axăm pe aceste treburi, pentru că le putem face, doamna Firea se trezeşte şi îi arde să ne trimită scrisori pierdute, scrisori de dragoste, cere vot de încredere. (...) Dacă are nemulţumiri administrative să facă dezbateri cu miniştrii de resort, cu premierul, dar nu să ne facă scrisori. Nu este nici ombilico del mondo, nici diva hollywoodiană ca să ne spună ce să facem. Cam atât. Restul cred că ar fi cazul să se potolească. Să facă întâlniri tete-a-tete cu preşedintele, cu cine vrea dânsa, dar să ne lase în pace, pentru că noi avem treabă", a afirmat Cătălin Rădulescu, pentru Mediafax.

loading...