Daniel Zamfir: "Inapoi la locul tău, Cîțule!"

Postat la: 12.12.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

Daniel Zamfir:

"Din groapa de gunoi a politicii s-a trezit - prafuit ca dupa fiecare sfarsit de saptamana - Nimeni-în-drum-Cîțu. Cică Guvernul asta, al cărui premier e seful lui de partid (Nu ti dai demisia, Cîțule, din PNL daca esti asa suparat?), îi saraceste pe români.", scrie senatorul Daniel Zamfir pe pagina lui de Facebook.

"Cîțule, întoarce-te de unde ai iesit si taci ca platim nenorocirile pe care ni le-ai lasat: miliardul pentru vaccinurile pe care le aruncam si mai platim si pentru distrugerea lor, imprumuturile, dobanzile si comisioanele aferente pentru care n-ai dat niciodata explicatii nimarui, ca sa nu mai vorbim de PNRR-ul facut cu Ghinea, Turcan si Popescu prin care v-ati aranjat prietenii cu contracte grase de consultanta, hotilor, lasand agricultura fara niciun cent, blocand pe 50 de ani pensiile romanilor, inchizand capacitati energetice fara sa puneti nimic in loc.

Tu, stii bine Citule, ca pretul la energie e cauza principala a cresterilor de preturi. Or, nu cumva tu cu Orban si Popescu ati decis sa liberalizati piata energiei si sa inchideti termocentrale? Bugetul asta, stabilizeaza tara, Citule! Cresc veniturile oamenilor, plafonam preturile la energie, ajutam oamenii si companiile romanesti si investim cei mai multi bani in infrastructura.", mai scrie Zamfir.

loading...
PUTETI CITI SI...