Daniel Ghiță despre Klaus Iohannis care a refuzat să participe la festivitățile dedicate Zilei Naționale: "Iohannis nu este român în nici un sens!"

Postat la: 24.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

Daniel Ghiță despre Klaus Iohannis care a refuzat să participe la festivitățile dedicate Zilei Naționale:

Președintele Klaus Iohannis și premierul interimar Florin Cîțu au refuzat să participe, marți, la ședința solemnă comună a Camerei Deputaților și Senatului dedicată Zilei Naționale a României. Deputatul Daniel Ghiță, de la PSD, îi taxează pe cei doi lideri politici.

"Iohannis și Cîțu nu sunt români? De ce au lipsit de la ședința Parlamentului dedicată Zilei Naționale? Iohannis care se pretinde a fi președintele României, și Florin Cîțu, care se pretinde a fi președintele Partidului NAȚIONAL Liberal, au lipsit astăzi de la ședința festivă a Parlamentului dedicată Zilei de 1 Decembrie. Ca să ne arate cât disprețuiesc ei această națiune și istoria ei! Și cât de tare nu le pasă de români! Cum să fii președintele unei țări și să nu sărbătorești Ziua Națională a statului pe care îl reprezinți? Sau cum să conduci un partid care se vrea "Național" și să nu celebrezi Ziua Națională?

Iată de ce românii nu-l mai vor nici pe Iohannis, nici pe Cîțu, nici măcar cei care i-au votat! Se leapădă acum toți de Iohannis, cei care cum să îi cânte osanale! Abia acum v-ați dat seama ce hram poartă? Eu și cu voi, prietenii mei, noi am știut de la bun început că Iohannis nu este român în nici un sens, și, mai ales, că nu trebuia să fie președintele țării noastre! Nihil Sine Deo", e mesajul transmis de Daniel Ghiță.

loading...