Dan Cristian Popescu: "Vlad Voiculescu provine dintr-o familie de securiști notorii. Mergea pe stradă și l-a făcut cineva ministrul Sănătății"

Postat la: 22.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Cristian Popescu:

Viceprimarul sectorului 2 al Capitalei, Dan Cristian Popescu, a declarat, luni, la Gândul LIVE, că fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, „provine dintr-o familie de securiști notorii". Popescu spune că este atacat frecvent de Voiculescu.

„Vlad Voiculescu, tot așa, îmi menționează numele și pune sub semnul întrebării integritatea mea. Și dânsul provine dintr-o familie de securiști notorii. Aș vrea să știu părera dânsului despre fosta Securitate, făceau lucruri bune? Președinții USR și PLUS București mi-au menționat numele și ei spun că nu pot fi aliați cu PNL din cauza mea, și erau și alți colegi de partid pe listă", a declarat Dan Cristian Popescu la Gândul LIVE.

Viceprimarul sectorului 2 al Capitalei a continuat atacul la Vlad Voiculescu. „Vlad Voiculescu spune că mergea pe stradă și l-a pus cineva ministrul Sănătății. Ministerul cu cel mai mare buget. Eu nu cred că nu a avut el o pilă ceva.

Eu cred că dacă ar avea o urmă de bunăvoință, ar spune așa: hai să stăm la masă toate partidele care putem să ne aliem și să ne alegem candidații pe baza unor criterii. Nu poți să ataci un om de ani de zile fără motive, doar că te încurcă într-un sector", a precizat Popescu la Gândul Live.
Viceprimarul sectorului 2 a atacat și conducerea USR

„Domnul Năsui (USR) spune că vrea să scape de hoție, nu doar de PSD, și îmi menționează numele, eu neavând niciodată niciun fel de afaceri cu statul, sau suspiciuni de afaceri. Dânsul provine din familia care a făcut afacerea Motorola, și îl întreb public dacă are curajul să răspundă: Afacerea Motorola a fost sau nu hoție? Când au luat 6 milioane de euro de la statul român și nu știu ce au făcut cu ei", a mai declarat Popescu la Gândul LIVE.

În ceea ce privește epidemia de Cronavirus, viceprimarul spune că stând mult pe stradă a observat că multă lume nu crede în agresivitatea acestei gripe. „Virusul poate ajunge la noi toți, dar nu toți îl luăm. Unii dintre noi avem imunitatea naturală, alții asimptomatici (...) Nu cred că ar fi o acceptare populară cu privire la alte restricții", a mai spus Popescu la Gândul LIVE.

loading...
PUTETI CITI SI...