Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 - "Dau un ultimatum președinților USR și Plus București"

Postat la: 12.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 -

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 - da un ultimatum președinților USR și Plus București:

"De câteva săptămâni sunt acuzat și denigrat public de Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, mi se inventează fapte sau acțiuni, fără a exista o bază reală," declară Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2.

"Această practică îmi este cunoscută, președintele USR Sector 2, Radu Mihaiu, mă hărțuiește public de ani de zile, fără să răspundă la niciuna dintre solicitările mele publice de a ne întâlni și de a avea o dezbatere publică, pentru afla locuitorii sectorului 2 care este adevărul", continua viceprimarul PNL.

"Dacă aceste manevre politicianiste, învățate în vremuri pe care le credeam de mult timp apuse, mai continuă, Sectorul 2 va ajunge pe mâna PSD, din nou, cu concursul acestor două partide. Prin urmare, îi anunț public pe Vlad Voiculescu și Claudiu Năsui că aștept până marți, 14 iulie, să prezinte public dovezi în susținerea acuzațiilor pe care mi le aduc, altfel voi acționa în consecință. Îmi rezerv dreptul de a-i da în judecată, pentru că sunt un om onest și nu pot accepta ca numele și reputația să îmi fie puse la îndoială", încheie Dan Cristian Popescu.

 

loading...
PUTETI CITI SI...