Dan Cristian Popescu ia masuri urgente în sectorul 2 impotriva coronavirusului - Se închid toate locurile de joacă și de recreere!

Postat la: 22.03.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Cristian Popescu ia masuri urgente în sectorul 2 impotriva coronavirusului - Se închid toate locurile de joacă și de recreere!

Autoritățile sectorului 2 dovedesc din nou că pun siguranța cetățenilor pe primul loc. După aproape două săptămâni de activități de dezinfecție și spălare zilnică a trotuarelor, viceprimarul Dan Cristian Popescu a mai luat o decizie fermă pentru a înlesni lupta împotriva epidemiei Covid-19.

În cursul zilei de sâmbătă, edilul a dispus închiderea tuturor locurilor de joacă și de recreere din sector. Decizia vine și ca urmare a informațiilor potrivit cărora, în ciuda indicațiilor și avertismentelor autorităților, foarte mulți oameni au ieșit la plimbare și și-au scos copiii la locurile de joacă.

"Am luat decizia închiderii locurilor de joacă și a spațiilor de recreere începând de azi, sâmbătă, 21 martie, ora 14.00. Am fost informat de cei aflați în teren că aceste locuri sunt pline de cetățeni, prin urmare consider că este responsabilitatea mea să iau această măsură(...)Fac un apel la responsabilitate: vă rog, respectați regulile impuse de autorități pentru a rămâne cu toții sănătoș" a declarat viceprimarul Dan Cristian Popescu.

Dintr-un număr de 108 de parcuri și locuri de joacă, 96 au fost închise, cele 12 parcuri mai mari fiind momentan deschise deoarece suprafața mare a acestora permite păstrarea distanței sociale sigure între persoane. Cu toate acestea, viceprimarul Dan Cristian Popescu s-a declarat foarte hotărât să nu precupețească niciun efort și a anunțat că dacă oamenii vor continuă să se adune în număr mare, va lua decizia să le închidă și pe acestea. Mai mult, a anunțat oficial că duminică va efectua numeroase inspecții în teren alături de Poliția Locală sector 2 pentru a se asigura că măsurile sunt respectate.

loading...
PUTETI CITI SI...