Dan Cristian Popescu: "În acest moment, calculul pentru industria HORECA este unul foarte simplu, el nu există!"

Postat la: 24.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Cristian Popescu:

Dan Cristian Popescu, candidatul sustinut de PSD pentru Primaria Sectorului 2, trage un semnal de alarma asupra industriei HORECA pe care o considera deja in faliment:

"Cei care mă cunosc știu că sunt un om al științelor exacte. Pentru mine lucrurile trebuie să fie într-o transparență totală, sub un calcul simplu și cât mai ușor de înțeles pentru toată lumea. În acest moment, calculul pentru industria HORECA este unul foarte simplu, el nu există! Acest sector „beneficiază" doar de semne de întrebare, este descurajat, nu primește explicații logice, primește doar supoziții sau presupuneri din partea autorităților.

Dacă ne-am dori să conturăm acum un tablou pe care ni-l prezintă autoritățile, cu siguranță, am spune că sunt depășiți de această problemă care pentru această industrie se traduce în FALIMENT.

Înțeleg că vom începe în curând o campanie electorală, dar nu pot înțelege cum poți privi nepăsător către oamenii care nu vor mai avea în curând un job și nu vorbesc aici doar despre proprietarii locațiilor, ci despre toți cei care lucrează în industria ospitalității. Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai departe. Ce ne dorim de la viitor? Faliment? Cer Guvernului să deschidă în condiții de siguranță aceste locații și să lase oamenii să muncească!"

loading...
PUTETI CITI SI...