Daciana Sârbu, despre trădările din partidul lui Victor Ponta: "Noi i-am spus!"

Postat la: 05.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Daciana Sârbu, despre trădările din partidul lui Victor Ponta:

Prieten apropiat al lui Victor Ponta, Mihai Sturzu, are o postare pe Facebook în care arată adevărul din spatele trădărilor din partidul lui Ponta.

"Nu stiu care au fost motivele, dar faptul ca a acceptat in ProRomania toti sclavii lui Dragnea, toti lingaii de clante, indiferent ca era el, Dragnea sau Viorica presedinte al PSD, are un pret pe care il plateste astazi. Si pe care il va mai plati mult timp de acum inainte", scrie Sturzu. "Iar o sa ma vad cu Victor si o sa-i spun "ti-am spus eu".

Nu stiu care au fost motivele, dar faptul ca a acceptat in ProRomania toti sclavii lui Dragnea, toti lingaii de clante, indiferent ca era el, Dragnea sau Viorica presedinte al PSD, are un pret pe care il plateste astazi. Si pe care il va mai plati mult timp de acum inainte. Sper sa aiba acum intelepciunea sa se desparta de toate fosilele comuniste si sa reconstruiasca ProRomania asa cum trebuia construit.", scrie Mihai Sturzu. Ulterior, a venit și comentariul Dacianei Sârbu: "Noi i-am spus Mihai Sturzu".

loading...
PUTETI CITI SI...