Cum a ajuns fratele lui Fane Spoitoru în anturajul lui Ciprian Ciucu în cursa pentru Primăria Sectorului 6: "Poate mi-o da și mie vreo tarabă!"

Postat la: 23.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum a ajuns fratele lui Fane Spoitoru în anturajul lui Ciprian Ciucu în cursa pentru Primăria Sectorului 6:

Ion Migdal, fratele lui Fane Spoitoru, a confirmat faptul că îi oferă susținere lui Ciprian Ciucu, candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 6. Interlopul a explicat cum îl ajută în campanie, dezvăluind, totodată, și cum se așteaptă să fie răsplătit în urma implicării sale în cursa alegerilor locale.

Fratele lui Fane Spoitoru nu s-a ferit deloc să ofere un răspuns când a fost întrebat dacă îl ajută pe Ciprian Ciucu în cursa pentru fotoliul de primar al Sectorului 6. Interlopul a confirmat informația, precizând că nu face nimic ilegal. Împreună cu aproape 20 de oameni, Ion Migdal îmbracă tricouri branduite cu numele candidatului PNL şi împart pliante prin sector, sustine Gandul.ro

Ion Migdal a ajuns să-l ajute pe Ciprian Ciucu în campanie la solicitatea lui Valentin Rădulescu, zis Capone, care îi este bun prieten. "Dumneavoastră vedeți o crimă în a susține pe cineva? Vali Capone a fost prieten foarte bun cu Fane. Eu îl știu, îl apreciez și m-a contactat ca să îl ajut pe Ciucu ăsta. Domne, îl ajut, văd că PNL-ul e la putere. PSD nu face la fel? (...). Vă dați seama, dacă a apelat un prieten (n.r.: Valentin Rădulescu). Eu îl ajut legal. Știu că e băiat bun Capone, deține puterea acolo, la Sectorul 6", a declarat Ion Migdan în cadrul emisiunii prezentată de Victor Ciutacu la România TV.

Întrebat dacă este răsplătit financiar pentru gestul său, Ion Migdal a declarat: "Mă luați la mișto? Păi, nu am cum să-l ajut financiar, abia mă susțin pe mine. Eu îl ajut prieteneşte pe Capone. El m-a sunat de două ori şi m-a rugat să-l ajutăm pe Ciucu să ia candidatura, să împrăştiem şi noi... că şi PSD-ul face la fel. Ne îmbrăcăm şi noi în tricouri cu numele domnului Ciucu, mergem prin sector".

În continuare, fratele lui Fane Spoitoru și-a adus aminte de cei 10 ani pe care i-a petrecut în închisoare, de unde a votat de fiecare dată când au fost alegeri. Interlopul speră, totuși, să primească o tarabă în piață din partea lui Valentin Rădulescu, în urma implicării sale în cursa alegerilor locale din Sectorul 6 al Capitalei.

"Poate mi-o da și mie vreo tarabă, ceva. (...). Eu am înțeles că îl ajută și pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Eu fac un serviciu prietenului meu, poate îmi face și el vreun serviciu după. (...). Vreau să fie ceva legal, să nu se ajungă la discuții. (...). Nu locuiesc în sectorul 6. (...). Am votat în pușcărie. (...). Știți ce-am pățit la pușcărie? Mi-au murit doi frați, dar nu mi-au dat voie să-i conduc pe ultimul drum (...)", a mai declarat Ion Migdal.

loading...
PUTETI CITI SI...