Culisele scandalului Dragnea - Dăncilă. Cum a fost păcălit fostul lider al PSD

Postat la: 18.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Culisele scandalului Dragnea - Dăncilă. Cum a fost păcălit fostul lider al PSD

Mihai Fifor a susținut că în timpul campaniei electorale, Liviu Dragnea nu a informat prim-ministrul în privința sondajelor și că această atitudine se datora faptului că Dăncilă a refuzat să-și asume mult discutatele modificări în zona Justiției.

„Premierul era izolat în Guvern. S-a opus Ordonanțelor pe Justiție, iar lucrul acesta a deranjat. Era o ruptură între președintele partidului și premier, era o situație extrem de tensionată, a fost o presiune fenomenală pe Guvern", a dezvăluit Fifor.

Actualul secretar general al PSD a vorbit și despre fostul său șef, Liviu Dragnea, și felul în care a trăit acesta înainte și după alegerile europarlamentare. Mihai Fifor susține că lui Dragnea i s-a insuflat artificial din exterior ideea că PSD va câștiga alegerile, dar că înfrângerea ulterioară l-a transformat într-un monument de resemnare.

„Aveai senzația că s-a creat o bulă, i se inducea ideea succesului. Liviu Dragnea credea că PSD va câștiga alegerile.

Era evident că ceva nu e în regulă. Nu cred că era vorba doar de scorul alegerilor. Cred că intuia ce urma să se întâmple a doua zi", au fost declarațiile lui Fifor la TVR.

loading...
PUTETI CITI SI...