Cozmin Gusa cu o dezvaluire extrema din culisele PNL: "Operatiunea Alinutza"!

Postat la: 18.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Cozmin Gusa cu o dezvaluire extrema din culisele PNL:

Consultantul politic Cozmin Gusa scrie pe pagina sa de Facebook despre o "cotețărie" din culisele luptei pentru suprematie in PNL, fireste, prin spatele lui Ludovic Orban, aflat in cadere libera:

Operatiunea Alinutza, din PNL!

Alertat fiind de "emergenta" iminenta a alternativei Rares Bogdan ptr leadership ul PNL în "vremuri electorale de crizà", sistemul rezervistilor din paduri care-l sprijina pe Lucovid au demarat proiectul "Alinutza Gorghiu Alternativa", pe care o sa-l sesizati urmarind promovarea fortata a ei de pe cateva canale media.

Cum fostii pedelisti, neglijati total de Lucovid in ecuatia puterii guvernamentale, s-au grupat strategic-folositor în spatele lui Rares, rezervistii lui Orban au ales-o pe " Alinutza, careia îi place ... " sa ramâna o floare din gradina lui Coldea, ca sa joace rolul de alternativa la Orban.

De ce? Simplu: în felul asta, doresc sa ramana tot ei la controlul politic al guvernarii, fie ca Lucovid cade, fie ca rezista.

Alinutza e de-ncredere ptr ei, le-a demonstrat-o în 2016, cand in calitate de copresedinte PNL, a-ngropat electoral Partidul, în beneficiul direct al lui Coldea&comp, care atunci încurajau proiectele DRAGNEA-PSD, respectiv CIOLOS-USR, dupa cum s-a si demonstrat la alegeri.

"Evolutia" Alinutzei din Senat de acum 2 luni, referitor la proiectul controversat al închisorii la domiciliu , n-are legatura doar cu presiunile lui Bogdan Olteanu la adresa #Alinutza&friends, ci si cu alte interese ale "cooperativei Coldea&Predoiu", care-a ramas PLATITÀ, dar cu unele spete de puscarie NEREZOLVATE. Tic-tac!

Cozmin Gusa

loading...
PUTETI CITI SI...