Cozmin Gușă: "Rareș Bogdan nu mai are puterea de a fi prezidențiabilul PNL"

Postat la: 20.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Cozmin Gușă:

Consultantul politic Gozmin Gușă a declarat că Rareș Bogdan nu mai are capacitatea de a deveni prezidențiabilul PNL, pentru că nu i-a convins pe cei din partid că este lider. Rareș Bogdan a căzut pradă firii sale de one man show.

"Se ridică probleme pentru stabilirea candidatului PNL și USR-PLUS. Barna și Cioloș sunt contracandidați buni pentru Iohannis, dar dacă PNL aduce alt candidat, atunci trebuie să se reformeze.

Rareș Bogdan nu e bun. Nu a reușit să-i convingă pe cei din PNL că este lider. El a căzut pradă firii sale "one man show". N-am fost bucuros că a plecat pe lista PNL și l-am avertizat că era mai bine să fi mers candidat din partea Partidului Realitatea. Asta pentru că procentele lui Rareș au fost obținute pe spatele postului de televiziune Realitatea. Pe strada s-a strigat Rareș Realitea, nu Rareș PNL.

Cred că a fost un fel de dedicație a lui Rareș Bogdan pentru un Iohannis aflat la ananghie. Cred că d-aia nu a mers cu Partidul Realitatea. Dacă mergea din partea noastră, ar fi fost scutit de aceste umilințe. El mărturisește că a fost umilit, într-un partid pe care nu-l cunoaște", a încheiat Cozmin Gușă.

loading...
PUTETI CITI SI...