Cozmin Gușă: "Primul candidat din statul paralel la prezidențiale va fi Koveși"

Postat la: 07.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Cozmin Gușă:

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat, într-o intervenție în exclusivitate la Realitatea TV, despre ceea ce se petrece pe scena politică actuală, despre jocurile de putere din spatele Laurei Codruța Koveși.

"Doamna Kovesi se află la secția specială pentru ca să ne lămurească pe noi, pe toți românii, despre acele lucruri abominabile, care s-au petrecut la DNA Ploiești, plus alte episoade din mandatul domniei sale, dacă vorbim de DNA Oradea, DNA Brașov sau după cum se profilează și DNA Cluj. Întâmplător, cel care a reclamat-o este fostul prieten intim al doamnei Koveși, Sebastian Ghiță. Eu nu fost prieten nici cu doamna Koveși nici cu Sebastian Ghiță, în schimb doamna Koveși, cu domnul Sebastian Ghiță, împreună cu domnul Coldea și cu domnul Maior, au fost prieteni. Lumea s-a prefăcut că uită despre aceste excese anti-justiție care s-au petrecut în perioada unei lupte anti-corupție pe care o doream cu toții și s-a transformat tot acest eveniment într-o telenovelă. O telenovelă în care niște oameni foarte prost sfătuți sau care nu au măsurat treburile, de la Tudorel Toader în jos, organizează acest gen de audieri care nu au alt rol în acest decât să îi creeze doamnei Koveși o foarte solidă platforma publică, în care nu se mai vorbește despre excesele unor procurori din subordinea domniei sale, ci se vorbește despre faptul că guvernarea PSDragnea ar pune-o într-o asemenea postură complicată și cât de răi sunt acești oameni", a spus Cozmin Gușă.

Consultantul politic a lansat o ipoteză bombă în ceea ce privește candidatura la alegerile prezidențiale din această toamnă. Potrivit lui Cozmin Gușă, Laura Codruța Koveși ar urma să candideze la șefia statului român împotriva lui Liviu Dragnea. "Parchetul European pentru a cărui șefie doamna Laura Codruța Koveși candidează, el va intra în pâine, dacă va intra în pâine, undeva în anul 2020, dacă nu 2021. Asta era un lucru foarte important pe care vă rog să îl înregistrați pentru că are legătură cu ceea ce voi spune acum și voi repeta. Eu cred, în ceea ce o privește pe doamna Laura Codruța Koveși, că cei din fostul stat paralel sau dacă mai există să ne spună și nouă, au organizat un joc public de victimizare, un joc public care prin această victimizare, doamna Laura Codruța Koveși capătă o valoare de întrebuințate electorală, un statut de prezidențiabil, pe care nu am nicio îndoială că-l va juca în această toamnă. Atenție! Fie că va câștiga competiția în șefia Parchetului European, fie că nu o va câștiga! În acest moment se organizeza un joc de imagine pentru doamna Koveși ca sa aibă posibilitatea să obțină un scor public foarte important. Cine va fi perdantul de serviciu? Exact președintele Klaus Iohannis. Ceea ce nu a înțeles Klaus Iohannis este faptul că nu mai este dorit ca președinte al României de către statul paralel. Primul candidat din statul paralel va fi doamna Koveși și al doilea candidat din statul paralel, care va accede în aceste condiții în turul doi, va fi Liviu Dragnea", a precizat consultantul politic.

loading...
PUTETI CITI SI...