Codrin Ștefănescu: Dumincă, Liviu Dragnea va face un anunț excepțional

Postat la: 15.12.2018 08:14 | Scris de: ZIUA NEWS

Codrin Ștefănescu: Dumincă, Liviu Dragnea va face un anunț excepțional

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a afirmat că duminică, la Consiliul Naţional al social-democraţilor, Liviu Dragnea va transmite "un mesaj extrem de important către țară, care va crea foarte multe ecouri".

"Cel mai important lucru la acest Consiliu Naţional va fi mesajul către ţară, către români, pe care îl va transmite preşedintele partidului, Liviu Dragnea. Şi îi sfătuiesc pe toţi să fie foarte atenţi la acest mesaj, va crea foarte multe ecouri, va fi extrem de important. Şi, în primul rând, membrii noştri de partid, simpatizanţii şi electoratul nostru aşteaptă în mod clar acest mesaj", a declarat Codrin Ştefănescu.

Potrivit acestuia, Consiliul Naţional al PSD va începe la ora 16,00 şi va avea loc la Palatul Parlamentului. În acest cadru va fi ales președintele Consiliului Naţional, în condițiile în care Mihai Fifor este, până la această oră, singurul candidat şi a fost deja votat în Comitetul Executiv al partidului ca preşedinte interimar până când va fi validat în Consiliul Naţional, a reamintit Codrin Ştefănescu.

Întrebat dacă la Consiliul Naţional sau la Comitetul Executiv al PSD s-ar putea discuta şi oportunitatea unei ordonanţe pe amnistie şi graţiere, social-democratul a afirmat că "e o problemă ridicată de mai mulţi preşedinţi de organizaţii de-a lungul timpului. " "Nu am hotărât dacă facem CEx înaintea Consiliului Naţional şi, dacă o să facem, o să avem o ordine de zi pe care o să o anunţăm", a precizat Codrin Ştefănescu, subliniind că "nu este hotărât" până în acest moment un Comitet Executiv înaintea CN.

loading...