Armand s-a dat de gol si a confirmat dezvaluirile lui Negulescu! Portocală a zis că o susțin "serviciile", ea că o susțin "instituțiile"

Postat la: 18.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Clotilde Armand a scăpat porumbelul!s-a dat de gol si a confirmat dezvaluirile lui Negulescu! Portocală a zis că o susțin

În emisiunea „România 9” de la TVR 1, candidata USR PLUS Clotilde Armand pare că a scăpat porumbelul și a confirmat, practic, spusele procurorului Mircea Negulescu, zis și Portocală, cum că franțuzoaica ar fi puternic susținută de serviciile secrete.

Așa cum a arătat Ziuanews în articolul de AICI mai multe persoane publice au acuzat-o că ar fi reprezentat al intereselor statului francez în țara noastră, beneficiind și de ajutorul unor „servicii secrete". În emisiunea de joi seara de la TVR 1, Clotilde Armand a reamintit spectatorilor că în urmă cu patru ani a candidat la Primăria Sectorului 1 și, după ce a pierdut, a susținut că a fost furată la voturi. În urma plângerilor sale de atunci, instituțiile statului au constatat că afirmațiile ei sunt nefondate.

„Ştiţi că acum patru ani seara eram câştigătoare, a doua zi nu mai eram primar. Nu e de râs, este dramatic", a afirmat Clotilde Armand în emisiunea lui Ionuț Cristache. „De data aceasta ne vom baza nu numai pe instituţii, dar ne vom baza şi pe votul cetăţenilor, care va fi foarte motivat şi se vor organiza ca să devin primar nu numai o noapte, ci pentru un mandat întreg", a răspuns contracandidata primarului secorului 1, Dan Tudorache.

loading...
PUTETI CITI SI...