Clotilde Armand a refuzat confruntarea cu Daniel Tudorache propusă de GÂNDUL LIVE!

Postat la: 12.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Clotilde Armand a refuzat confruntarea cu Daniel Tudorache propusă de GÂNDUL LIVE!

Alegerile locale care se vor desfășura pe data de 27 septembrie țin capul de afiș, nu numai în București, ci și la nivelul întregii țări. Fiecare partid încearcă să arunce "în luptă" cei mai buni candidați, oameni care să convingă cetățenii că au proiecte viabile, pe termen mediu și lung, candidați deciși nu numai să "mânuiască" vorbele, ci pregătiți să treacă, rapid, la fapte, spre binele cetățenilor cărora le cer votul.

În București, bătălia electorală este mai încinsă ca niciodată, iar în Sectorul 1 se vor confrunta mai mulți candidați, printre care actualul primar PSD - Daniel Tudorache - și europarlamentarul Clotilde Armand, reprezentanta alianței PNL - USR PLUS.

În acest context, GÂNDUL LIVE a propus o confruntare între cei doi candidați - cei mai bine poziționați în sondaje, de altfel -, astfel încât locuitorii din sector să îi poată urmări, asculta și trage concluziile care se impun, în funcție de așteptările fiecăruia. Trebuie precizat că primarul Daniel Tudorache a acceptat, fără rezerve, această provocare lansată, iar Clotilde Armand a primit, la rândul său, o invitație oficială de a participa la această întâlnire importantă, atât din punct de vedere politic, cât și, firește, social.

Viitorul edil al celui mai mare sector din Capitală trebuie să vină, de fiecare dată, în fața alegătorilor, pentru a-și prezenta proiectele și programul, iar o astfel de întâlnire organizată de GÂNDUL LIVE nu putea fi decât benefică din punct de vedere al transparenței discuțiilor și al argumentelor/contraargumentelor - atât de așteptate - care urmau a fi prezentate de către cei doi candidați.

loading...
PUTETI CITI SI...