Ciolacu: "Să îl propui premier pe groparul economiei româneşti este o mare bătaie de joc"

Postat la: 09.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Ciolacu:

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat miercuri seară după ce liberalii au anunţat că îl vor propune pe Florin Cîţu pentru funcţia de premier spunând că PNL nu a înţeles nimic din votul românilor și că PSD nu va vota în Parlament această nominalizare. Ciolacu mai susține că "este momentul ca românii să se revolte" pentru că "li se confiscă votul".

Ciolacu a reacționat printr-un mesaj postat pe Facebook, spunând că PSD nu poate vota niciodată "o asemenea rușine de propunere, iar dacă USR și UDMR o vor face, atunci vor fi părtași la această catastrofă națională!".

Mesajul lui Ciolacu:

"Peneliștii n-au înțeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîțu - groparul economiei românești este o mare bătaie de joc!!! Acești inconștienți sunt interesați doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD- doctorul Alexandru Rafila. Tot ce vor este să mai fure în continuare și să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice.

Românii i-au sancționat prin vot, pe toți, nu doar pe Orban! Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea rușine de propunere! Iar dacă USR și UDMR o vor face atunci vor fi părtași la această catastrofă națională! Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confiște votul!".

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anunţat oficial miercuri seară că ministrul Finanțelor, Florin Cîţu, este propunerea PNL pentru postul de premier, decizia fiind luată în Biroul Politic Naţional al PNL, cu o singură abţinere. Orban a făcut anunțul la finalul ședinței PNL, el venind însoțit de Florin Cîțu. Întrebat dacă președintele Klaus Iohannis a acceptat această propunere, Orban a susținut că, la ideea lui Iohannis, și el, și șeful statului au scris separat, fără să vadă, propunerea de premier şi au scris acelaşi nume.

loading...
PUTETI CITI SI...