Ciolacu: În ciuda haosului provocat de un guvern prea puţin preocupat de educaţie, vom trece cu bine peste toate încercările

Postat la: 14.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Ciolacu: În ciuda haosului provocat de un guvern prea puţin preocupat de educaţie, vom trece cu bine peste toate încercările

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a transmis, luni, în prima zi a noului an şcolar, că elevii, părinţii, profesorii şi autorităţile publice locale vor trece peste obstacole, în ciuda „haosului provocat de un guvern prea puţin preocupat de sistemul educaţional".

Ciolacu a spus că noul an şcolar este „un drum al responsabilităţii şi al curajului". Astăzi este un nou început. Un altfel de început. Pe un drum al responsabilităţii şi al curajului! Pe un drum la sfârşitul căruia fiecare va fi mai puternic! Şi mai înţelept!", a scris liderul PSD pe Facebook. Acesta atacă Guvernul, pe care îl acuză că este „prea puţin preocupat de sistemul de educaţie".

"Astăzi este un nou început. Un altfel de început. Pe un drum al responsabilității și al curajului! Pe un drum la sfârșitul căruia fiecare va fi mai puternic! Și mai înțelept! Sunt sigur că, în ciuda tuturor provocărilor, în ciuda tuturor lipsurilor, în ciuda haosului provocat de un guvern prea puțin preocupat de sistemul educațional, vom trece cu bine peste toate încercările.Împreună - elevi, părinți, profesori și autorități publice locale, vom reuși să trecem cu bine peste toate obstacolele! Mult succes în noul an școlar!"

„Sunt sigur că, în ciuda tuturor provocărilor, în ciuda tuturor lipsurilor, în ciuda haosului provocat de un guvern prea puţin preocupat de sistemul educaţional, vom trece cu bine peste toate încercările. Împreună - elevi, părinţi, profesori şi autorităţi publice locale, vom reuşi să trecem cu bine peste toate obstacolele! Mult succes în noul an şcolar!", a transmis Marcel Ciolacu, preşedintele PSD.

loading...
PUTETI CITI SI...