Ciolacu: Klaus Iohannis e parintele curentului "coronavirus e o simplă răceală"

Postat la: 15.07.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Ciolacu: Klaus Iohannis e parintele curentului

Preşedintele Klaus Iohannis, în obişnuinţa ultimelor luni, a ieşit din nou la atac contra PSD, pe care-l face vinovat de toate relele pământului. În replică, Marcel Ciolacu i-a reamintit că în urmă cu mai multe luni, când vorbea numai despre anticipate, califica boala contagioasă drept "o simplă răceală"

"Dacă există români care contestă existența virusului o fac, din păcate, folosind chiar cuvintele președintelui Iohannis din martie când spunea că virusul e o "simplă răceală". Atunci când se gândea doar la anticipate în loc să se lupte cu pandemia! Dezastrul în care se află astăzi România, recunoscut astăzi inclusiv Președinte, aparține în integralitate Guvernului Său! Ați avut toate pârghiile necesare gestionării eficiente a pandemiei. Dar ați scăpat situația de sub control! NU mai încercați să găsiți vinovați! Ați trimis în Parlament, pe ultima sută de metri, ca de fiecare dată, o lege proastă, care încalcă flagrant drepturile și libertățile cetățenești! Proiectul a trecut deja prin Camera Deputaților și este dezbătut la Senat în comisiile de specialitate.

Nu vom ceda șantajului și nu vom permite încălcarea drepturilor și libertăților cetățenilor. Soluția este o lege clară, aplicabilă și care să nu permită abuzuri. Asta vom și face!", a scris Ciolacu pe Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...