Ciolacu despre Iohannis: Am avut senzaţia că e Vadim Tudor. A fi patriot înseamnă să nu-i trimiţi pe români să moară la sparanghel în Germania

Postat la: 29.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Ciolacu despre Iohannis: Am avut senzaţia că e Vadim Tudor. A fi patriot înseamnă să nu-i trimiţi pe români să moară la sparanghel în Germania

Preşedintele interimar al PSD Marcel Ciolacu l-a criticat din nou pe Klaus Iohannis, după ce şeful statului a spus că PSD a dat Ardealul la unguri. ”Azi am avut senzaţia că Vadim Tudor trăieşte şi e preşedintele României. Asemenea atacuri nu sunt demne de un preşedinte european”, a spus liderul PSD.

"Guvernul Orban a trimis un punct de vedere după patru luni. Două cuvinte. Preşedintele s-a întrebat vreodată dacă Guvenrul lui şi-a făcut treaba? Azi am avut senzaţia că Vadim Tudor tărieşte şi e preşedintele României. Asemenea atacuri nu sunt demne de un preşedinte european. A fi un bun român, a fi patriot înseamnă să nu -ţi tirmiţi românii să moară la sparanghel în Germania.

A fi un bun român înseamnă să-l aperi pe ambasadorul României la Budapesta. Nu a vândut nimeni Ardealul şi nu o să-l vândă niciodată. Ardealul a fost, este şi va rămâne parte a României. Solicit serviciilor de informaţii să spună public dacă i-au trimis vreo informare la adresa mea sau PSD.

Domnule Iohannis, românii, indiferent de etnie, au toţi nevoie de sprijin pentru a depăşi aceatsă criză provocată de coronavirus, nu să-i dezbine. Eu voi rămâne un partener pentru toate minorităţile naţionale. Atacurile politice nu rezolvă problemele celor care şi-au pierdut locuri de muncă", a spus liderul PSD Marcel Ciolacu.

Liderul PSD i-a solicitat preşedintelui Iohannis să răspundă la patru întrebări:

1. De ce nu testăm populaţia de coronavirus?

2. De ce Guvernul nu are un program de relansare economică?

3. De ce avem un milion de şomeri?

4. De ce guvernul fură pe timp de pandemie cu formele de casă ale PNL?

Senatul a respins proiectul de lege privind autonomia Ţinutului Secuiesc, iniţiat de UDMR. Legea a trecut ieri tacit de Camera Deputaţilor şi a stârnit criticile preşedintelui Klaus Iohannis, care a acuzat PSD că cedează Ardealul la unguri. UDMR a asociat afirmaţia preşedintelui cu mesajele naţionaliste promovate în trecut de Corneliu Vadim Tudor.

loading...
PUTETI CITI SI...