Bruynseels, prezidențiabila lui Dan Voiculescu, crede că România și Rusia sunt parteneri în NATO

Postat la: 03.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Bruynseels, prezidențiabila lui Dan Voiculescu, crede că România și Rusia sunt parteneri în NATO

Ramona Ioana Bruynseels, candidată la prezidențiale din partea Partidului Puterii Umaniste fondat de Dan Voiculescu, a declarat luni seară că Rusia, ca și România, este parte a NATO.

"Nu îi ignorăm total și nici nu avem cum. Suntem, împreună cu Rusia, parte a NATO, trebuie să ne continuăm exercițiile bilaterale și exercițiile din cadrul NATO, pe partea militară", a spus ea la Digi 24, potrivit unui fragment video din emisiune postat de parlamentarul USR Claudiu Năsui, scrie Hotnews.

Bruynseels candidează din partea Partidului Puterii Umaniste, fondat de Dan Voiculescu. și condus de fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone. Antena 3, televiziunea lui Voiculescu, a promovat-o intens pe Bruynseels și a transmis în direct evenimentul de lansare a candidaturii, care a avut loc în 7 iulie la Sala Polivalentă.

Ramona Ioana Bruynseels a fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă și a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose.

 

loading...
PUTETI CITI SI...