Biroul Electoral a invalidat candidatura lui Viorel Cataramă la Primăria Capitalei! Omul de afaceri va contesta decizia în instanţă

Postat la: 20.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

Biroul Electoral a invalidat candidatura lui Viorel Cataramă la Primăria Capitalei! Omul de afaceri va contesta decizia în instanţă

Omul de afaceri Viorel Cataramă a anunţat, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook, că Biroul Electoral i-a invalidat candidatura la Primărie şi că va contesta decizia în instanţă. De fapt, toți candidații din partea formațiunii sale politice sunt în aceeași situație și a anunțat că decizia va fi atacată în instanţă.

„Biroul Electoral al Circumscripției Electorale București a luat o decizie ilegală: a invalidat candidaturile Mișcării Patrioților Români (MPR) la Consiliul General respectiv la Primăria Capitalei. Vom ataca această hotărâre în instanță. Rog pe toți membrii și simpatizanții noștri să aibă încredere în justiție. Să avem credință că un astfel de abuz va fi sancționat ca atare!", a scris Cataramă pe Facebook.

Într-o intervenţie la Antena 3, el a precizat că este vorba despre aproximativ 80 de semnături de susţinere a candidaturii care nu au fost considerate valabile. Cataramă a avut probleme cu semnăturile şi la alegerile prezidenţiale, când Biroul Electoral Central anunţa că "s-a constatat că un număr semnificativ de semnături prezentate ca aparţinând unor persoane diferite prezintă elemente de similitudine evidentă de natură a influenţa îndeplinirea condiţiei legale referitoare la numărul minim de susţinători de 200.000". La alegerile prezidenţiale, Cataramă a obţinut 0,53% din voturi.

loading...
PUTETI CITI SI...